Escape with Friends

Bedrijfsfeesten

Gezellig uitje met de collega's?

Op zoek naar een unieke en interactieve ervaring voor jullie volgende bedrijfsuitje of personeelsfeest? Bij Escape With Friends ben je aan het juiste adres!

Stap uit de dagelijkse sleur en stap in de wereld van teamwork en samenwerking met onze uitdagende escape rooms. Laat zien hoe goed jullie echt kunnen samenwerken terwijl jullie worden getest op vaardigheden, communicatie en probleemoplossend vermogen. Ontdek of jullie als team kunnen presteren onder druk!

Speciaal voor grote groepen en bedrijfsuitjes hebben we een voordelig arrangement samengesteld, inclusief keuze uit ons burger menu en drinken (bier, fris en wijn) voor slechts €50 per persoon. Met ruimte voor maximaal 21 personen is dit de ideale manier om samen te genieten van een spannende en gezellige dag. En zijn jullie met meer? Geen probleem! Neem contact met ons op via e-mail of telefoon en we bespreken graag de mogelijkheden. Voor meer info over ons arrangement check de arrangementen pagina.

Liever alleen de escaperooms boeken zonder arrangement? Ook dat is mogelijk! Kies de optie die het beste bij jullie past en beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje bij Escape With Friends.

Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer jullie plek voor een bedrijfsuitje in het hartje van Enschede!

Scroll naar boven