Escape with Friends

Studenten

Onze opties voor studentengroepen!

Welkom bij Escape With Friends, dé ultieme bestemming voor avontuurlijke escaperoom-ervaringen in het hartje van Enschede! Ben je een student op zoek naar een spannend uitje zonder je portemonnee te plunderen? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Speciaal voor studenten bieden we een onweerstaanbare korting van maar liefst €10 op onze escaperooms. Of je nu een doorgewinterde puzzelaar bent of je eerste stapjes zet in de wereld van onze escaperooms.

Na je ontsnapping uit een van onze kamers, nodigen we je uit om te ontspannen en te genieten van een drankje tegen een speciaal studententarief. Want laten we eerlijk zijn, een overwinning verdient gevierd te worden, toch? Liever moed indrinken en van tevoren wat drinken? Alles is mogelijk

Om gebruik te maken van deze speciale studentenkorting betaal je eenvoudigweg op locatie en neem je en bewijs mee dat je studeert. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je optimaal van je korting kunt genieten.

Klaar voor een avontuurlijke ontsnapping? Boek nu je escape room-ervaring bij Escape With Friends en beleef een dag vol spanning, plezier en korting!

Scroll naar boven