Veelgestelde vragen

Wat kost een Escape Room?

De prijzen per kamer variëren tussen 85 en 105 euro. De prijs per persoon is lager wanneer je met meerdere mensen komt spelen.

Voor grotere groepen/feestjes kunnen we een combi prijs doen met drankjes en snacks inbegrepen voor een speciale prijs. Vragen daarover? Mail naar escape@friendsenschede.nl

Kan ik een reservering annuleren?

Dit is mogelijk tot 48 uur van tevoren. We kunnen een andere datum afspreken of jullie krijgen het geld terug (indien er via ideal betaald is)

Ben je te laat met annuleren? Dan krijg je een voucher zodat je op een andere dag kan spelen.

Hoe laat moeten we aanwezig zijn?

Jullie moeten 20 minuten van tevoren aanwezig zijn in Café Friends aan de Langestraat 62 in Enschede. Hier komt een medewerker van ons jullie ophalen en dan kunnen jullie beginnen met spelen op het afgesproken tijdstip. 

Willen jullie nog wat drinken, kom dan het liefst 30 minuten van te voren.

We werken met een strakke planning. Hierdoor is het niet mogelijk om later te beginnen dan de afgesproken tijd. Mocht je later zijn bel dan altijd eventjes, misschien is het wel mogelijk om iets later te beginnen. Mochten er geen mogelijkheden zijn om later te beginnen dan vervalt je reservering. Je kunt dan een waardebon krijgen en de kamer in overleg op een andere datum gaan spelen.

Kunnen we eerst wat drinken?

Natuurlijk! Bij Cafe Friends kun je van tevoren of na afloop een drankje komen doen. We hebben verschillende acties die je op onze website kan vinden. Bijvoorbeeld een escaperoom  in combinatie met een kaas worst plankje en bier/fris/wijn voor een speciale prijs. Het is ook mogelijk om eerder te komen en wat te drinken.

We komen met een grote groep, kan dat?

Dit is zeker mogelijk, we hebben 3 kamers waar in totaal maximaal 20 mensen tegelijk kunnen spelen. Ben je met een grotere groep dan kunnen we de groep opsplitsen. De groep die niet speelt kan bij ons een borrel en een snack krijgen tegen een lagere prijs. Voor vragen hierover bel ons nummer: 0649311176 of email naar escape@friendsenschede.nl

Zijn de Escape Rooms voor iedereen toegankelijk?

Iedereen is in staat de kamers te spelen. Het is geen fysieke uitdaging.

Om bij de kamers te komen moet je helaas wel 2 trappen op. Het is dus niet mogelijk om met een rolstoel naar boven te gaan.